Aanstaande zaterdag open dag Montessori kindcentrum Venray!

Communicatie

2017-02-15

Aanstaande zaterdag 18 februari 2017 is de open dag van Montessori kindcentrum Venray. In de school is er van alles te doen en te beleven rondom het thema ’Prikkel je zintuigen’. Bij Montessori kinderopvang kan je het thema ‘voelen’ ontdekken door een korte workshop met vilten te volgen, ook is er Montessori materiaal en er zijn dieren, zoals cavia's, ratten en konijnen. Benieuwd? Kom vooral gezellig langs, ontmoet ons en ontdek hoe je kind zich bij ons kan ontwikkelen!

Open dag: Prikkel je zintuigen
Van 10.00u tot 12.00u opent het Montessori kindcentrum in Venray haar deuren en jij bent welkom! Samen met Montessorischool Venray bieden we samen een interessante ontdekkingsreis aan voor kinderen en ouders.

Zoals aangegeven komt bij Montessori kinderopvang het thema 'voelen' aanbod. Verspreid door de school zijn de volgende thema's te beleven: horen, zien, proeven en ruiken. Waarbij kleine workshops te doen zijn en afgewisseld worden met Montessori materiaal en andere leuke activiteiten zoals schminken, kruidenboter maken en ga zo maar door.

Kom je ook? Het adres is Sleutelbloem 22-28 in Venray, tot dan!

Montessori kindcentrum Venray
Montessori kindcentrum is een samenwerking tussen Montessorischool Venray van Stichting MOZON en Montessori kinderopvang. Wij werken daadwerkelijk binnen één locatie samen aan de doorgaande ontwikkelingslijn van 2 tot 13 jaar gebaseerd op de filosofie van Maria Montessori. Waarbij kinderen in een voorbereide en stimulerende omgeving worden uitgedaagd en begeleid in hun ontwikkeling het zelf te doen.

Montessorischool Venray open dag Montessori kinderopvang Venray open dag