Montessori kinderopvang Bilthoven groeit

Anne

2012-07-17

Update na de opening van 15 maart 2012.

15 maart jl. heeft Montessori Kinderopvang Bilthoven de officiële opening gevierd van zowel het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Graag geven we jullie een update.

Het kinderdagverblijf stroomt goed door. Even leek er een stilstand te komen in aantallen, echter was daar opeens een groot aantal aanmeldingen. In de aankomende tijd zullen er een aantal peuters vertrekken naar de kleuterschool. Vervolgens zijn er meerdere aanmeldingen van baby’s en dreumesen, wat maakt dat de gemiddelde leeftijd verschuift. Dit biedt weer nieuwe kansen en uitdagingen en houdt ons in ontwikkeling.

Wat betreft de buitenschoolse opvang is er een enorme groei gaande in kindaantallen. Van 3 kinderen in maart, via 8 kinderen in mei naar ruim 20 kinderen in het nieuwe schooljaar! Wij zijn erg dankbaar voor deze aanmeldingen en staan nu voor een grote uitdaging. Wij zijn erg gemotiveerd om de kinderen het beste te bieden van ons kunnen. Een veilige, vertrouwde omgeving waar zij lekker kunnen vertoeven na een dag school. We werken er aan om van elk ontwikkelingsgebied verschillende materialen aan te bieden. Tevens zijn wij bezig met het ontwikkelen van een activiteitenprogramma aan de hand van thema’s, om ook op die manier kinderen te stimuleren in de ontwikkeling. Momenteel is het rustig vanwege de vakantie, waardoor we de tijd nemen om genoemde zaken onder de loep te leggen. Na de vakantie starten we vol goede moed!