Ontdek Montessori kinderopvang op 8 maart tijdens de landelijke open dag

Communicatie

2017-02-22

Montessori kinderopvang begeleiding

Montessori kinderopvang opent woensdag 8 maart 2017  haar deuren voor een kop koffie of thee aan de keukentafel en een rondleiding op locatie. Een uitgelezen kans voor baby’s, kinderen en ouders om de Montessori materialen en de ruimtes eens goed te bekijken en te ontdekken. De openingstijden van onze vestigingen verschillen per locatie. In Arnhem zijn wij gevestigd met vier locaties, namelijk: Sonsbeek, de Binnenstad, Waterberg en Sterrenberg. Met onze Montessori kindcentra zijn wij te vinden in Bilthoven, Veenendaal, Nieuwegein, Houten, Lelystad, Maassluis, Venray en Helmond. Lees snel verder om te ontdekken wanneer onze locatie bij u in de buurt geopend is!

Montessori
Waarom kiezen voor Montessori? ‘It is true that we cannot make a genius. We can only give to each child the chance to fulfill his potential possibilities’ (Maria Montessori). Alle elementen binnen het kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang zijn gebaseerd op de visie van Montessori. Montessori kinderopvang laat tijdens de open dag graag zien hoe de visie van Maria Montessori in de kinderopvang is ingevuld. En hoe wij in samenwerking met Montessori basisscholen invulling geven aan de doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

Open dag
We nodigen u graag uit om in een rustige en huiselijke omgeving te ontdekken hoe wij een verlengstuk willen zijn van de belangrijkste leefomgeving, namelijk thuis. Een voorbereide omgeving met materiaal en begeleiding wat is afgestemd op de ontwikkeling van het kind.

Montessori kinderopvang is woensdag 8 maart open:

 

Activiteiten
Binnen Montessori kinderopvang heeft de keukentafel een belangrijke rol. Hier worden ouders tijdens koffie momenten op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van hun kind. Aan deze keukentafel willen de begeleidsters van de locaties de tijd nemen om geïnteresseerden tijdens de open dag iets meer te vertellen en te voorzien van een rondleiding, over hun locatie en de visie van Montessori kinderopvang. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven, zo kunnen er montessoriwerkjes gemaakt worden.

Contact
Meer informatie over de landelijke Montessori open dag of Montessori kinderopvang. Voor specifieke informatie over de vestigingen kunt u contact opnemen met de betreffende hoofdbegeleidster.