Onze nieuwe locatie in Nieuwegein

Jedidja

2014-09-09

Deze zomer is onze nieuwe locatie in Nieuwegein geopend! We hebben in de zomervakantie kennisgemaakt met de eerste kinderen en zien uit naar het nieuwe schooljaar!

Montessorischool de Vleugel in Nieuwegein is gaan samenwerken met Montessori kinderopvang. Vanaf het nieuwe schooljaar is er in het schoolgebouw een peutergroep en kinderdagverblijf gevestigd. Voor de zomervakantie is er al een buitenschoolse opvang gerealiseerd. Montessori kinderopvang werkt al samen met andere Montessori basisscholen in midden Nederland.

Samenwerking
De samenwerking tussen de Montessorischool de Vleugel en Montessori kinderopvang maakt het mogelijk om kinderen van 3 maanden tot 13 jaar op te laten groeien in een Montessori klimaat. De specifieke kennis over de Montessori visie van beide partijen zorgt voor een goede aansluiting en doorgaande ontwikkelingslijn binnen het kinderdagverblijf, peutergroep en basisschool.

Welkom
Ouders die nieuwsgierig zijn naar het kinderdagverblijf, de peuter(ochtend)groep of buitenschoolse opvang zijn van harte welkom voor een rondleiding. Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding. Meer informatie over de Montessorischool de Vleugel is te vinden op www.devleugel.net