Stichting Wandelwagensoos bij de Sterrenberg

Jedidja

2013-10-10

Wij heten de Wandelwagensoos van harte welkom bij onze locatie de Sterrenberg!

De Wandelwagensoos is een ontmoetingsplek voor alle ouders met kinderen tot 4 jaar uit Arnhem en omgeving. Je kan hier samen met je kindje heen gaan om te kletsen met andere ouders terwijl de kinderen samen spelen. Ook staan er workshops op het programma. De workshops zijn bedoeld om je kennis te laten maken met een onderwerp. Zoals babymassage, peutermassage, muziek maken. Ook zijn er informatieve workshops over bijvoorbeeld zindelijkheid, inbakeren en peuterpuberteit.

Met ingang van vrijdag 25 oktober gaat de Wandelwagensoos gebruik maken van de BSO ruimte bij Montessori kinderopvang Sterrenberg. Elke vrijdag tussen 9:30 en 11:30 is iedereen welkom voor koffie, thee, limonade en wat lekkers en is er gelegenheid om te kletsen en te spelen. De entree bedraagt € 3,00 incl. consumpties.  Speciaal voor de opening op 25 oktober is er een marktkraampje met producten van www.apenkopje.nl, www.hugs-and-things.nl en www.Billy-Lilly.nl.

Daarnaast staat er de workshop ‘Leren luisteren’ op het programma.  Voor iedereen die meer wilt weten over het opvoeden van dreumesen van 12 t/m 20 maanden. Meedoen aan deze workshop kan terwijl je kindje gezellig op schoot zit of met andere kindjes speelt. De kosten zijn € 6,00 incl. consumpties. Deelnemers kunnen voor en na de workshop ook aansluiten bij de soosochtend. 

Het programma voor de komende weken is:

Vrijdag 25 oktober          Informatieve workshop 'Leren luisteren' + Soosochtend 
Vrijdag 1 november        Babymassage + Soosochtend
Vrijdag 8 november        Actieve workshop 'Babygebaren' + Soosochtend
Vrijdag 15 november      Creatieve workshop 'Bewegingsspelletjes' + Soosochtend
Vrijdag 22 november      Informatieve workshop 'Vaccineren ja of nee' + Soosochtend

Op de website www.wandelwagensoos.nl kun je je aanmelden en meer informatie vinden.